Do sada je šutio...

Jay Z-u 'prekipilo': U otvorenom pismu odgovorio svima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Put na Kubu, prodaja košarkaškog kluba... Jay Z je šutio – sve do sada!

Jay Z i Beyonce jedan su od najmoćnijih svjetskih parova koji su u zadnje vrijeme upleteni u mnoge kontroverze u što je uključen i nedavno put na Kubu za petu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

No Jay ne misli šutjeti, već je objavio 'otvoreno pismu' u kojem se obračunao sa svim kritikama i nedoumicama oko njega ili njegove obitelj.

>> Tko je dao Beyonce i Jay-Z-u dozvolu za Kubu? Istraga završena!

Naziva sebe 'Bob Dylanom rap glazbe', a komentira i odlazak iz košarkaškog kluba Brooklyn Nets. 'Želite me poslati u zatvor i želite da platim? Dobro, dajte mi da napravim pravi zločin iz prkosa. Sigurno želite pokrenuti revoluciju, no kada me napadaju – ja pucam!', repa Jay koji naglašava 'kako je dečko iz susjedstva no ima propusnicu u Bijeloj kući'.

'Obama mi je rekao, opusti se, ne trebaš ovo s**nje, čilaj sa mnom na plaži', poručio je Jay Z, možete ga i poslušati u audio formatu.

Ubrzo je na to sve odgovorila i Bijela kuća. Tako je Jay Carney, tajnik za odnose s javnošću predsjednika Obame izjavio: 'Ništa se ne rimuje s 'Ministarstvo financija'. Ministarstvo izdaje dozvole za putovanja, a Bijela kuća nema ništa s tim kao ni predsjednik, to je samo pjesma'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene