Stiže prinova!

Kim i Kanye u slatkom iščekivanju: Surogat-majka koja im treba roditi četvrto dijete je u trudovima!

Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i North West (Foto: AFP) Kim Kardashian i North West (Foto: AFP) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) North West (Foto: Profimedia) North West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West nalaze se u bolnici u kojoj bi im surogat-majka trebala roditi sina.

Surogat-majka koja treba roditi četvero dijete slavne starlete Kim Kardashian i repera Kanyea Westa je u trudovima.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Šire obitelj Starleta i reper čekaju četvrto dijete - rodit će im ga surogat majka, znaju i spol

Vijest je otkrivena nakon što je Kimina sestra Kourtney Kardashian u emisiji "The Ellen DeGeneres Show" otkrila kako se jedan od najmoćnijih parova današnjice nalazi u bolnici, gdje čekaju rođenje sina.

Naime, Kim se uz sestru Kourtney i majku Kris Jenner trebala također pojaviti u emisiji, no s obzirom na to da je nije bilo, Kourtney je objasnila razloge njezina nedolaska. Pritom je uspjela šokirati publiku u studiju, ali i Kris, koja nije imala pojma da joj novi unuk dolazi na svijet.

Kim se možda nije pojavila u emisiji, ali njezino troje djece jest. 5-godišnja North, 3-godišnji Saint i 15-mjesečna Chicago u emisiju su stigli kako bi iznenadili baku.

"Dakle, mama uopće ne zna da je Kimina surogat-majka u trudovima te da se upravo nalazi u bolnici", izavila je Kourtney.

Dječaka će roditi ista surogat-majka koja im je rodila i kćer Chicago. North i Sainta Kim je rodila sama, a surogat-majku odlučili su angažirati zbog komplikacija koje je imala tijekom prve dvije trudnoće.

"Toliko sam zahvalna modernoj tehnologiji i što je sve ovo moguće. Iako nije za svakoga, ovo iskustvo mi je jedno od najboljih koje sam imala. Naša surogat-majka dala nam je najbolji mogući dar koji postoji'', izjavila je Kim nakon Chicagina rođenja prošle godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Domaća influencerica pokazala novi imidž, fanovi oduševljeni: "Ne da si prelijepa, nego nemam riječi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene