Kakvi prizori!

Svi pričaju o njezinu izvijanju u poluprozirnom kostimu i izmjenjivanju strasti s 25 godina mlađim zavodnikom

Maluma (Foto: Getty Images) Maluma (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maluma (Foto: Getty Images) Galerija

Strastveni nastup Jennifer Lopez i Malume na dodjeli American Music Awardsa nešto je o čemu se ne prestaje pričati.

Jennifer Lopez još jednom je uspjela ostaviti svijet na nekoliko trenutaka bez daha, ili barem one koji su gledali njezin nastup na dodjeli glazbenih nagrada American Music Awards u Los Angelesu, a tijekom kojeg joj se pridružio i popularni kolumbijski zavodnik Maluma.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Latino diva i miljenik žena izveli su svoja dva hita "Pa Ti" i "Lonely" koje su nedavno predstavili publici snimivši vruće spotove, a nimalo drugačiji nije bio ni nastup na prestižnoj dodjeli. 51-godišnja Jennifer na pozornici se pojavila u poluprozirnom kombinezonu koji je naglasio sve njezine atribute, a 26-godišnji Maluma s kojim je razmjenjivala strastvene dodire i pokrete odabrao je elegantno odijelo. Nastup je prštao senzualnošću i teško je bilo svrnuti pogled s njihovih pojava.

Duo je prašinu prvi put podigao u rujnu ove godine kada su objavila čak dva videospota čime su nadmašili sami sebe, a za jedan od njih nagađa se kako su inspiraciju potražili u spotu srpske pjevačice Ane Nikolić za pjesmu "Bilo je lepo".

Osim zajedničkih pjesama, Jennifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju "Marry Me", a pridružio im se i Owen Wilson, čiju bi premijeru trebali gledati u veljači 2021. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene