Stojan Matavulj

'Teški su ovi dani i ne znam kako ću ih preživjeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Točno je tjedan dana prošlo od tragične pogibije glumice Dolores Lambaše u prometnoj nesreći pored Slavonskog Broda. Glumac Stojan Matavulj, koji je vozio automobil u kojem je Dolores poginula, trenutno proživljava teške trenutke.

'Još uvijek sam u šoku i čini mi se da još ne vjerujem u sve što mi se dogodilo. To, vjerujem, radi moja podsvijest koja ne želi vjerovati da Dolores više nije s nama. Košmar mi je u glavi. Počinjem s jednom mišlju, završavam sa sasvim drugom... I tako se vrtim u krug... Iz dana u dan. Teški su ovi dani i ne znam kako ću ih preživjeti. Nemam dovoljno riječi da izrazim svoje žaljenje i sućut njezinoj obitelji', izjavio je Stojan Matavulj za časopis Story.

Pogledaj i ovo Dolores Lambaša (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Prerani odlazak 5 godina od smrti Dolores Lambaše: Voljela je glumu i starije muškarce, a onda je sjela u kobni automobil

>> Odvjetnik tvrdi: Matavulj bi mogao u zatvor i do 12 godina zbog smrti Dolores

Podsjećamo, nesreća u kojoj je poginula 32-godišnja Dolores Lambaša dogodila se u srijedu, 23. listopada, oko 6,45 sati. Do tragedije je došlo nakon što je 52-godišnji varaždinski glumac Stojan Matavulj, s kojim je Dolores bila u automobilu marke Nissan, naletio na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Od siline sudara Polo je odbačen s ceste na travnatu površinu te se prevrnuo na krov, a s autoceste je sletio i Nissan, koji se također prevrnuo na krov. Lambaša je ispala iz automobila.

Liječnici su se sedam sati borili za njezin život, ali je nisu uspjeli spasiti. Preminula je oko 14 sati istog dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene