Stigao je dan vjenčanja

Gavran ne može podnijeti da Kika pripada drugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stigao je dan vjenčanja. Sretna i zaljubljena Kika odlučuje napokon ostaviti prošlost iza sebe i okrenuti se budućnosti s Orsatom.

Na intimnu ceremoniju zaljubljeni par pozvao je bliske ljude, ali i neke drage sa 'Stelle'. Gavran to saznaje i ostane preneražen. Ne može podnijeti da Kika pripada drugom, pa razočaranje i nevjericu utapa u alkoholu. U takvom stanju ga nalazi Valerija, kojoj je očito jedinoj stalo do njega, ali on to ne shvaća. Ponizi je i izvrijeđa na svoj tipičan način, pa ohrabren alkoholom odlučuje sretnim mladencima pokvariti planove.

Pogledaj i ovo showbuzz U nedjelju deseta epizoda 'Stella' se bliži kraju i jasno je da će se u finalu boriti Jasmina i Lana

Lana slučajno posvjedoči skrivenom talentu Gavranove sramežljive asistentice Maje. Odlučuje joj pomoći da ostvari svoj san i napokon zapjeva pred publikom. Nera dolazi u pekaru koja je u rasulu, i zatiče Martina koji nikako ne uspijeva sam držati stvari pod kontrolom. Bijesan zbog Nere koja mu se naslađuje i situacije u kojoj se našao, odlučuje se osvetiti Klarićima koje smatra jedinim krivcima za svoju sudbinu.

Matija iz Stelle: 'U budućnosti se vidim kako uveseljavam druge'

Zabrinuta Ela traži kćer, i pokušava od Miće saznati gdje je. Više joj stalo doznati je li sve u redu s Lanom nego sakriti činjenicu da joj je ona majka, što neugodno iznenadi Miću. Razočaran što to nije doznao od Lane, suočava je sa svojim otkrićem. Ne želi biti u vezi u kojoj nema povjerenja i ostavlja Lanu zatečenu njegovim riječima. Pijani Gavran upada na svadbu i radi scenu, ali ga Franjo uspije spriječiti da im u potpunosti ne pokvari slavlje.

Jasminina emotivna izvedba Ave Marije gane sve prisutne, a najviše Kristijana koji ne može sakriti koliko je obožava. Ela se odlučuje na očajnički potez, odlazi kod Gavrana i moli ga za pomoć. Zajedno odlaze u kafić u kojem Lana nastupa, ali situacija se ne odvija onako kako se nadala. Jagodino stanje se pogoršava, pitanje je trenutka kad njezino slabo srce može zauvijek prestati kucati.

Očajni Franjo i Jasmina shvaćaju da imaju sve manje vremena. U posjet im dolazi Amar koji ima posebno iznenađenje za Jasminu. „Stella“ se bliži samom kraju, a slomljena Ela donosi odluku koja će šokirati sve prisutne i promijeniti tijek natjecanja…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene