kolege se opraštaju

Napustio nas je Stevica Kurčubić: Srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo u 74. godini, tužne vijesti objavio je njegov kolega

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Bekjarev je tijekom duge karijere odigrao brojne uloge, a publika će ga najviše pamtiti po ulozi Stevice Kurčubića u seriji "Bolji život". Preminuo je u 74. godini.

Srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini života, javljaju tamošnji mediji. Kako ističe Kurir, vijest o smrti glumca objavio je njegov kolega Saša Joksimović na svom Instagramu, gdje se oprostio od svog profesora glume.

"Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sjećam se kad sam te upoznao dragi profesore, 1999. na Akademiji u petici. Onaj vrisak ti se dopao, sjećam se... A trebalo je da radimo sad i predstavu... Trebalo je. Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve, profesore", napisao je.

Bekjarev je tijekom duge karijere odigrao brojne uloge, a publika će ga najviše pamtiti po ulozi Stevice Kurčubića u seriji "Bolji život". Bio je i dugogodišnji profesor na beogradskoj Akademiji umjetnosti, a učio je brojne poznate glumce.

Krajem listopada ove godine objavljeno je kako se na snimanju jedne serije Bekjarev zarazio koronavirusom te je bio na bolničkom liječenju. Prije nekoliko tjedana je rekao kako nema temperaturu niti simptome, ali je morao ostati u bolnici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene