Ona im je i favorit

Atraktivne srpske predstavnice na Eurosongu zapjevale Albinin "Tick-Tock", poslušajte kako zvuči u njihovoj izvedbi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članice srpske grupe Hurricane u novom intervjuu za eurosong.hr izdvojile su našu Albinu kao favorita na ovogodišnjem Eurosongu, a zapjevale su i njezinu pjesmu.

Srbiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati popularna ženska grupa Hurricane koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Cure koje su osvojile regiju velikim hitom "Favorito" u Rotterdamu će u drugom polufinalu braniti boje svoje zemlje pjesmom "Loco Loco", a kladionice im predviđaju plasman u veliku završnicu natjecanja 22. svibnja.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 4 otkrijte nam u anketi! Fanovi uvjereni u jedno kad je Albina u pitanju: Mislite li da bi bolje prošla u drugom polufinalu?

Popularne pjevačice popričale su za hrvatski eurovizijski portal eurosong.hr za vrijeme stanke od iscrpnih koreografskih proba te otkrile kako će izgledati njihov nastup na Eurosongu, kako teku pripreme i u čemu je tajna njihova uspjeha.

Tijekom razgovora izdvojile su upravo hrvatsku predstavnicu Albinu kao svog favorita, a čuli smo i kako pjesma "Tick-Tock" zvuči u njihovoj izvedbi. Od hrvatskih predstavnika iz prošlosti izdvojile su Doris Dragović i njenu "Mariju Magdalenu" te nastup Jacquesa Houdeka na Eurosongu 2017. godine.

Što su još otkrile u razgovoru saznajte u videu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene