Glasujte u našoj anketi

Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija ili Hrvatska - tko će biti najbolji na Eurosongu?

Predstavnici na Eurosongu (FOTO: Youtube) Predstavnici na Eurosongu (FOTO: Youtube) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Predstavnici na Eurosongu (FOTO: Youtube) Balkanika (FOTO: PR) +0 Franka Batelić (Foto: Šime Eškinja) - 2 Galerija

Tko ima najbolju pjesmu za Eurosong kada je ova regija u pitanju? Sudjelujte u našoj anketi.

Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija ili Hrvatska? Aleksandar Sanja Ilić i Balkanika, Vanja Radovanović, Eye Cue, Lea Sirk ili Franka Batelić?

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 otkrio za dnevnik nove tv Baby Lasagna jedini je izvođač Eurosonga koji je svoju pjesmu napisao sam, a ni dizajn nije prepustio slučaju: "Sve ide sumnjivo dobro..."

Sve su to predstavnici zemalja bivše Jugoslavije koji će ove godine braniti boje svojih zemalja na najvećem glazbenom natjecanju na svijetu. Kao što vidite nedostaje Bosna i Hercegovina, no oni iz financijskih razloga ove godine neće sudjelovati na Eurosongu.

Srbi po pobjedu odlaze s Aleksandrom Ilićem i Balkanikom, a odabrani su glasovima gledatelja, baš kao i Vanja Radovanović iz Crne Gore. Istim principom odabrana je i slovenska predstavnica Lea Sirk dok su Makedonka Eya Cue i Hrvatica Franka Batelić odabrani od strane državne televizije.

Poslušajte sve pjesme i glasujte u našoj anketi. Tko bi po vama mogao osvojiti najbolji plasman?

Najbolju pjesmu ima...

  • Srbija
  • Crna Gora
  • Makedonija
  • Slovenija
  • Hrvatska

Ukupno glasova:

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene