Izgleda fantastično

Zvijezda "Igre prijestolja" nakon dva vjenčanja napokon otkrila u čemu je došetala do oltara

Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Sophie Turner i Joe Jonasa (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Vjenčanica Sophie Turner (Foto: Instagram) Sophie Turner (Foto: Getty Images) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) +1 Sophie Turner i Joe Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Sophie Turner napokon je otkrila kako je izgledala njezina vjenčanica u kojoj se udala za Joe Jonasa.

Zvijezda "Igre prijestolja" Sophie Turner udala se prije dva mjeseca za glazbenika Joe Jonasa, a nakon vjenčanja od 600 dolara u Las Vegasu, uslijedilo je skuplje i raskošnije u Francuskoj. 

Pogledaj i ovo Sophie Turner i Joe Jonas Tenzije rastu... Razvod čiji je razlog svima bio pomalo smiješan sada će popratiti tužba, jedna kap prelila je čašu

Iako su uzvanici vjenčanja objavljivali fotke slavlja na društvenim mrežama, do sada fanovi mlade glumice nisu znali najbitniju stvar - kako je izgledala njezina vjenčana haljina. 

Napokon, otkrivena je i ta tajna! Sophie je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe i svog supruga kako hodaju nakon izmjene zavjeta dok im gosti plješću, a u prvom je planu upravo prekrasna bijela vjenčanica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Objavu dijeli Sophie Turner (@sophiet)

Raskošna bijela haljina koju je za Louis Vuitton dizajnirao Nicolas Ghesquière neodoljivo podsjeća na onu Pepeljuginu iz istoimenog Disneyjeovog crtića. Haljina je bijele boje s uskim naglašenim strukom koji je opasan remenom, s dugim čipkastim rukavima i izvezenim nježno srebrnim cvjetićima. Glumica je nosila i proziran veo koji joj je sezao do struka. 

Podsjetimo, slavlje je održano u krugu prijatelja i članova obitelji, u romantičnom okružju francuskog dvorca Château de Tourreau iz 18. stoljeća koji je za  vjenčanje bio ukrašen brojnim bijelim cvijećem i svijećama. Prema pisanju stranih medija cijena jednog noćenja u dvorcu iznosi oko 31 tisuću kuna, a u sklopu njega nalaze se vinarija i teniski tereni. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolut beauty @sophiet

Objavu dijeli 🆖 (@nicolasghesquiere)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +2 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Celebrity Supruga slavnom nogometašu odredila niz zabrana kojih se mora pridržavati dok nje nema

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene