Žena uživa

Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +16 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač uživa u Las Vegasu slaveći svoj rođendan, a to je pokazala i novom fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira na bazenu u tirkiznom kupaćem kostimu.

Glumica i influencerica Sonja Kovač odlučila je posjetiti Las Vegas povodom svojeg rođendana, a otamo je objavila i fotografiju na kojoj pozira sjedeći na rubu bazena u tirkiznom bikiniju.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Istaknula je svoj preplanuli ten, ali i vitku figuru, kojom se može pohvaliti.

"Vegas bazeni! Treba se dobro osunčati s obje strane! Ajd pogodite koliko je stupnjeva u Vegasu tijekom dana? Treba se malo osvježiti na ovakvim temperaturama!" napisala je ispod objave.

"Woow!", "Top", "Atraktivna ljepotica", "Goriš", pisali su Sonji njezini obožavatelji ispod fotografije.

Sonja je u Las Vegasu prije dva dana proslavila 38. rođendan sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem. U svilenoj ružičastoj haljini i s čašom šampanjca u ruci te hrpom balona pozirala je na ogradi balkona s prekrasnim pogledom na sam Vegas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Ispod objave su joj kolege, kolegice, ali i pratitelji uputili pregršt lijepih želja i čestitki.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela +24 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Domenica objavila video zbog kojeg su je prozvali sirenom, a oduševljenje nisu skrivali ni Luka Nižetić i Giuliano!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene