atraktivna influencerica!

Sonja Kovač pohvalila se novim fotografijama u metalik kupaćem s mini gaćicama: ''Tijelo od milijun dolara!''

Sonja Kovač - 9 Sonja Kovač - 9 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 12 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 10 Sonja Kovač - 11 Sonja Kovač - 13 Sonja Kovač - 14 +20 Sonja Kovač - 3 Galerija

Influencerica Sonja Kovač otišla je na ljetovanje u Barcelonu pa se pohvalila fotografijama u seksi metalik kupaćem kostimu.

Naša influencerica Sonja Kovač otputovala je s partnerom Goranom Mandićem na ljetovanje u Barcelonu, a na Instagramu se pohvalila fotografijama s bazena.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja je pozirala u metalik kupaćem kostimu i pokazala svoju fantastičnu figuru, a svoj outfit za bazene nadopunila je rozim sunčanim naočalama.

''Med medeni'', ''Preprezgodna'', ''Atraktivna ljepotica, tijelo od milijun dolara'', hvalili su je pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonji je u opisu posla da mora puno putovati, a u ovakvim prilikama maksimalno uživa pa ona i partner nerijetko posjete i daleke strane države.

Svoj 38. rođendan ove je godine dočekala u dalekoj Arizoni, a s pratiteljima je dijelila svoje avanture s putovanja na kojem su spavali u šatoru usred pustinje i posjetili jednu od glavnih turističkih atrakcija u svijetu.

Putovala je i na Maldive gdje je doživjela romantičnu prosidbu svog partnera nakon deset godina veze

Ipak, Sonji je drago posjetiti i hrvatsku obalu pa nerijetko uživa i u Jadranskom moru.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene