Seksi Sofia

Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara odvela je svog sina na večeru povodom njegova rođendana, no proslava je pala u drugi plan zbog odjevne kombinacije u kojoj je bila.

Vatrena latino-diva Sofia Vergara privlači pažnju čim izađe iz kuće, a slučajnim prolaznicima bila je pravi melem za oči ovoga tjedna kada je otišla na večeru sa svojim sinom.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

49-godišnja Vergara je na večeru izašla u pripijenoj haljini koja je naglasila njezinu bujnu liniju, a zbog neobičnog kroja nema tko se za njom nije okrenuo.

Naime, gornji dio Sofijine haljine neodoljivo podsjeća na grudnjak, a čipkasti poluprozirni uzorak odvlačio je poglede od svega što se događalo oko nje.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" na večeri je bila sa svojim 30-godišnjim sinom Manolom u jednom mediteranskom restoranu u Hollywoodu povodom njegova rođendana.

Manola je Vergara dobila s Jogom Gonzalesom, svojim prvim suprugom. Par je pred oltar stao 1991. godine, iste godine kada se on rodio. Razveli su se dvije godine kasnije.

Vergara je od 2015. u braku s glumcem Joeom Manganiellom (44), a mnogi ih smatraju jednim od najseksi slavnih parova te dok je ona miljenica muškaraca, on je miljenik žena.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene