Ona ima 50?

Raskošan dekolte Sofije Vergare zasjenio je njezin problemčić, no brzo su joj uskočili u pomoć!

Sofia Vergara Sofia Vergara Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 7 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 4 Sofia Vergara - 6 Sofia Vergara - 4 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 1 +6 Sofia Vergara - 5 Galerija

Sofia Vergara pokazala je raskošan dekolte u noćnom izlasku povodom proslave 50. rođendana.

Jedna od najplaćenijih glumica današnjice i zvijezde serije "Moderna obitelj", Sofia Vergara proslavila je 50. rođendan, što nikako nije moglo proći bez dobrog izlaska s društvom i najbližima.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Paparazzi su je tako snimili u Zapadnom Hollywoodu pri dolasku u jedan noćni klub kamo je stigla u društvu prijateljica, a dovezao ih je njezin sin Manolo. Slavljenica je za tu priliku odabrala usku žutu haljinu s raskošnim dekolteom koji je privlačio dodatne poglede, a s lica nije skidala široki osmijeh. Raspoloženje joj nije pokvarilo ni problemi s visokim potpeticama i kretanjem, a pri kretanju su joj kraju pomogli prijatelji. 

Sofia je rođendan proslavila i u krugu obitelji, a na Instagramu je bila podijelila i fotografiju s rođendanskom tortom. Pratitelji su je u komentarima obasuli čestitkama i komplimentima jer Sofiji zaista nitko ne bi rekao da je već ušla u šesto desetljeće života.

Inače slovi za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu, a laskavu titulu često opravdava objavama na Instagramu gdje pozira u kupaćim kostimima i radi pravu pomutnju među fanovima. Zanimljivo je da se za svoju zadnju ulogu morala poružniti, a utjelovila je zloglasnu kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco u miniseriji "Griselda" koja bi trebala stići na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Jednu od najpoznatijih uloga igrala je u seriji ''Moderna obitelj'' u kojoj je utjelovila seksipilnu Gloriju te do suza nasmijavala pratitelje ove serije. 

Sofia je prvo radila kao model nakon što ju je jedan fotograf zamijetio na lokalnoj plaži, a ubrzo nakon toga, 1998. godine, s obitelji je nakon tragičnog događaja preselila u Miami.

Naime, nakon neuspjelog pokušaja otmice ubijen je njezin brat. Njena je obitelj u kolumbijskom gradu Bogoti bila jedna od poznatijih pa su tako bili i laka meta kriminalaca. 2013. godine sud je ponovno pokrenuo postupak o novim informacijama u istrazi ubojstva njenog brata, a Sofia je odluku proglasila nepoštovanjem.

"Ovo je nepoštovanje. Znamo sve što trebamo znati o smrti mog brata'', napisala je tada na Twitteru.

Sofia nije imala sreće ni s drugim bratom koji je za svog života nakon preseljenja u Miami više desetaka puta privođen zbog posjedovanja droge i opijata.

''Prvo je krenuo s alkoholom, pa marihuana, pa kokain. Vidjeti nekoga kako lagano umire deset godina je najgora kazna. Ali to me čini čvršćom. Čak i kad mi se dogode užasne stvari, idem dalje'', rekla je jednom Sofia.

Glumom se počela baviti dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, prva uloga bila je u seriji ''Acapulco'', a glumila je i u kultnom ''Baywatchu''.

Sofia je od 2015. godine u braku s američkim glumcem 45-godišnjim Joeom Manganiellom koji je jednu od uspješnijih uloga imao u poznatom filmu ''Magic Mike'', a ovaj već su nekoliko puta proglasili najzgodnijim dvojcem holivudske scene.

Prije Joea, njena prva ljubav bio je dečko iz srednje škole, još jedan Joe, Joe Gonzalez, s kojim je u braku bila od 1991. do 1993. godine. Odmah nakon vjenčanja, Sofia je rodila i svog prvog i jedinog sina Manola.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 2 Katie Price - 1 +0 Katie Price Celebrity Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +12 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene