Dok Obama zabavlja...

Kao zlatna božica: Nitko nije slušao Obamu kad se pojavila ona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki predsjednik Barack Obama nasmijavao je u slavne goste tradicionalne godišnje večeri dopisnika iz Bijele kuće.

Barack Obama možda je američki predsjednik, no ima i sjajan smisao za humor. Na večeri dopisnika koja se tradicionalno održava u Bijeloj kući, okupile su se svjetske zvijezde kako bi prisustvovale svečanosti.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Nešto vam je čudno na fotografiji Obama?

Američki predsjednik večer je tradicionalno otvorio uvodnim šaljivim govorom, dok je 50-godišnja Prva dama zablistala u krem haljini na jedno rame.

No nije bila jedina koja je te večeri blistala. Pažnju je ipak otela glumica Sofia Vergara. Ovaj put ne svojim dekolteom, već elegancijom u uskoj bijelo-zlatnoj haljini u kojoj je izgledala poput statue. Na večeru je stigla sa zaručnikom Nickom Loebom, a na svojem je Instagramu objavila i nekoliko fotografija s večere gdje je upoznala američkog predsjednika i njegovu suprugu.

Svečanost nije propustila ni pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson koja je stigla u pratnji zaručnika Erica Johnsona, zatim mlada Oscarovka Lupita Nyong'o, glumica Rose McGowan, manekenka Irina Shayk... te mnoge druge zvijezde. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene