Tada se i proslavila

Sjećate li se da je ova seks-bomba glumila u ''Baywatchu''? U 20 godina nije se nimalo promijenila

Sofia Vergara (Foto: Screenshot) Sofia Vergara (Foto: Screenshot) screenshot 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Screenshot) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Screenshot) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) +1 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Latino seks-bomba Sofija Vergara prije uloge u "Modernoj obitelji", koja ju je proslavila, glumila je u kultnom "Baywatchu".

Kultna serija o sunčanim plažama, spasiocima u crvenim kupaćima i utegnutim tijelima, "Baywatch" osim seksi plavuše Pamele Anderson ugostila je još jedno vrlo lijepo lice. 

Pogledaj i ovo Sofia Vergara (Foto: Instagram) Kako se vama čini? Seksi latina objavila fotku staru čak 20 godina, a obožavatelji zaključili da danas izgleda puno mlađe

Latino seks-bomba Sofia Vergara proslavila se ulogom u hit-seriji "Moderna obitelj", ali u 90-ima se okušala i u "Baywatchu", i to u 14. epizodi 9. sezone. 

Iako nije glumila spasiteljicu koja trči po plaži, Sofijin je seksipil i bez uskog badića uspio izići na vidjelo. Naime, glumica je utjelovila glasnogovornicu, a u seriji se pojavljuje u uskoj bijeloj majici s logom teretane Bally's Total Fitness. 

Sofia danas iza sebe ima brojne uloge, poput onih u filmovima "Ženski mozak", "The Con Is On", "Glup, gluplji i najgluplji", "Vruća potjera" i "Plavuše s faksa", a čak je dobila ulogu i u "Simpsonima".

Osim njezina glumačkog talenta, koji ju je proslavio i učinio jednom od najplaćenijih televizijskih glumica, ova ljepotica pažnju privlači i svojim nevjerojatnim izgledom koji kao da se 20 godina uopće nije promijenio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt❤️ #the90’s Miami Beach🌴🐬

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)


 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt1999❤️ photoshoot in LA🌴

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) +9 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene