Ona korekcije negira

Nekad je bila oličenje ljepote, a danas još jedna zvijezda koja je pretjerala s estetskim zahvatima?

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +3 Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Kidman iznenadila je pretjerano mladolikim izgledom na festivalu u Italiji.

Jedna od nauspješnijih holivudskih glumica, 52-godišnja Nicole Kidman pojavila se na međunarodnoj dodjeli nagrada Taormina Arte na Siciliji, gdje se između ostalog na pozornici pojavila i kao jedna od dobitnica, ali ono čime je zapravo zapela za oko svima jest njezin izgled, točnije lice.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Želi još jednog člana Velika odluka slavne glumice: Majka je četvero djece, ali u 52. godini htjela bi imati još jednog sina?

Naime, malo tko nije primijetio kako izgleda neobično mladoliko za svoje godine, i da joj je lice malčice previše zategnuto pa su je neki skoro jedva i prepoznali. Inače, još 2007. godine Nicole je zanijekala bilo kakve estetske zahvate i korekcije i tvrdila da je njezin blistav ten rezultat zdravog načina života.

"Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim samo neutrogena zaštitnu krema za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći" izjavila je tada za Marie Clarie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

No samo četiri godine kasnije priznala je kako odlazi na injekcije botoksa u jednom od intervjua za njemački magazin TV movie.

"Isprobala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre prehrane malo je toga učinkovito. Čak sam isprobala botoks, ali nije mi se svidjelo kako mi je lica nakon tretmana izgledalo. Više ga ne koristim i mogu ponovno pomicati čelo", bila je izjavila.

Nicole je danas u braku s 51-godišnjim glazbenikom Keithom Urbanom, a nedavno su proslavili 13. godišnjicu. Zajedno imaju dvije kćeri, 11-godišnju Sunday Rose i 8-godišnju Faith Margaret. Nicole je ujedno majka i dvoje djece koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, danas 26-godišnje Isabelle i 24-godišnjeg Connora.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +9 Žanamari i Mario Perčić (Foto: Instagram) Celebrity Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene