Ili traži novog dečka?

Pokazuje bivšem bez čega je ostao: To joj je glavna zanimacija ovih dana i čini se da uživa u tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie objavila je nekoliko seksepilnih fotografija na profilu na Instagramu i čini se da joj je to postala glavna zanimacija nakon prekida sa Scottom Disickom.

Manekenka Sofia Richie sa stilom je proslavila 22. rođendan u Meksiku u društvu najboljih prijateljica, a osim što je bila okupirana slavljem dala si je truda da na profilu na Instagramu svom bivšem dečku Scottu Disicku pokaže što je izgubio.

Pogledaj i ovo showbuzz žene se za njega lijepe Kao na pokretnoj traci: Razuzdani bogataš svakog tjedna u društvu nove ljepotice

Među posljednjim objavama su one iz luksuznog smještaja u kojem je odsjela, na kojima se hvali svojom zavidnom linijom pozirajući u gornjem dijelu bikinija i dugoj lanenoj suknji. Ipak najviše su lajkova i komentara dobile one fotografije na kojim je samo u badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Zvijezda reality showa "Keeping Up with the Kardashians" 37-godišnji Scott i mlada manekenka definitivno su prekinuli trogodišnju vezu tijekom koje su se stalno svađali i mirili. Odluku o konačnom kraju donio je on, a par navodno više nije ni u kakvom kontaktu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene