Ipak postoji mala vjerojatnost

NOŽ kojim je počinjen stravičan zločin neće biti od velike pomoći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Budući da je Simpson oslobođen, slučaj je još otvoren. Što znači da se istraga mora nastaviti, ali i da O.J. ne može ponovno ići na suđenje zbog zločina za koji je oslobođen.

PODSJETIMO: Kada je davne 1994. godine krvnički smaknuta Nicole Brown Simpson, počeo je slučaj koji do danas nije prestao intrigirati Ameriku, ali i svijet. Za ubojstvo je prvotno optužen njezin bivši suprug, O.J. Simpson, zvijezda američkog nogometa, tadašnji miljenik nacije. U iznimno kontroverznom suđenju, u kojem je sudjelovao i otac slavnih Kardashianki, odvjetnik Robert, Simpson je oslobođen sumnji da je ubio bivšu ženu i njezinog navodnog ljubavnika.

Pogledaj i ovo Nicole Brown Simpson i O.J. Simpson Prošlo je 29 godina Bio je optužen za brutalno ubojstvo svoje žene i njenog prijatelja, a sada je viđen kako neprepoznatljiv tetura ulicama

Nakon svih ovih godina pronađen je nož kojim je Nicole navodno izbodena. Iako se činilo kako bi pronađeni nož mogao pomoći pri rješavanju slučaja, forenzički stručnjaci sada tvrde kako će biti vrlo teško prikupiti dokaze s noža koji je četiri godine bio zakopan.

S obzirom na vrijeme koje je nož proveo ispod zemlje, vrlo je vjerojatno kako su svi dokazi, ako ih je i bilo, uništeni. Stručnjaci tvrde kako prirodni elementi uvelike otežavaju DNK analizu noža. Nada postoji u sličaju da je nož bio preklopljen kada je zakopan, na taj način bi oštrica bila relativno sačuvana.

Policajci između sebe raspravljaju o tome kako su uvijek vjerovali da je O.J. koristio nož s preklopnom oštricom, iako je tijekom suđenja rečeno kako je zločin počinjen nožem s fiksnom oštricom.

Pronađeni preklopni nož nalazi se u laboratoriju na ispitivanju javlja 'TZM'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene