Dugo su ovo željeli

Slavni dizajner i njegov suprug pohvalili su se najljepšim mogućim vijestima: ''Naš san se ostvario, dobro došli na svijet''

Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Porte Jacquemus - 2 Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus i Marco Maestri Simon Porte Jacquemus - 12 Simon Porte Jacquemus - 11 Simon Porte Jacquemus - 3 +11 Simon Porte Jacquemus - 1 Galerija

Slavni francuski modni dizajner Simon Porte Jacquemus pohvalio se kako su on i njegov suprug Marco Maestri postali roditelji, sretni par dobio je blizance, a otkrili su i njihova imena.

Slavni francuski modni dizajner Simon Porte Jacquemus pohvalio se kako su on i njegov suprug Marco Maestri postali roditelji blizanaca, kćeri Mie i sina Suna.

Simon je na Instagramu podijelio fotografiju bebinih ručica s narukvicama na kojima su pisala njihova imena i datum rođenja i raznježio pratitelje.

"Mia i Sun. Dobro došle na svijet, ljubavi naše. Volimo vas puno. Naš san se ostvario vašim dolaskom. Tata Simon i tata Marco", napisao je dizajner.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Inače, Simon i Marco oženili su se prije dvije godine, a na svečanoj ceremoniji u Francuskoj pojavila su se brojna poznata lica, poput Due Lipe, Jeanne Damas, Tine Kunakey i Amine Muaddi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

U sretnoj vezi su od 2018. godine, a zajedno žive u Parizu. Obojica su vrlo uspješni, a dok je Simon vlasnik malo poznatijeg brenda ''Jacquemus'', Marco ima tvrtku ''Yoann and Marco'', agenciju posvećenu imidžu, strategiji i digitalnoj analitici, koja klijente spaja s influencerima koji će ih potom reklamirati.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukićević - 1 +30 Lidija Vukićević - 3 Celebrity Violeta iz Boljeg života u prvi plan stavila zgodne preplanule noge, i u sedmom desetljeću mami uzdahe svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene