Strava i užas

Nekad su bili ljepotani i ljepotice, a onda su operacijama potpuno uništili svoj izgled

Donatella Versace (Foto: AFP) Donatella Versace (Foto: AFP) Afp 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace (Foto: Instagram) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +7 Donatella Versace (Foto: AFP) Galerija

Mnoge slavne osobe podvrgle su se estetskim zahvatima, no neke zvijezde stvarno su pretjerale s odlascima pod nož.

Odlasci pod nož estetskih kirurga vrlo su česta pojava u nemilosrdnom svijetu Hollywooda u kojem vlada diktat ljepote i vječne mladosti, norma su mršavice i manekenke, a svatko tko ima malo veći nos može si odmah otpisati karijeru. 

Zvijezde pribjegavaju plastičnim operacijama u vjeri da će ih one pomladiti, uljepšati ili dodatno naglasiti njihove adute i iako to ponekad doista biva tako, postoje i primjeri onih slavnih faca koje su se malo zaigrale - pa završile s licima koja bi rijetko tko poželio. 

Od prirodnih i posebnih fizičkih karakteristika lako je stvoriti generičku ljepotu, a još je lakše ono što je samo po sebi bilo privlačno nagrditi nepotrebnim zahvatom. Nažalost, neke su zvijezde to itekako iskusile na svojoj koži. 

Sjetimo se samo Mickey Rourkea, seks-simbola 80-ih za kojim su žene uzdisale godinama, a on je sve to odbacio zbog neuspješne boksačke karijere, koja ga je u konačnici koštala i dobrog izgleda. Naime, Mickeyju je lice zbog silnih udaraca bilo jako izranjavano, a kosti su mu nebrojeno puta bile slomljene. Poželio je ispraviti pogreške iz boksačkih dana pa se podvrgnuo kirurškim zahvatima koji su trebali spasiti stvar - nažalost, dodatno su je uništili. Danas Mickey nije ni slika ni prilika onom seksi muškarcu od prije 30 godina, a njegov izgled šokira obožavatelje diljem svijeta. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Being on movie set sucks compare to being in the gym.

Objavu dijeli MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_)

Slično se dogodilo i Renee Zellweger, koja je silno željela ostati mladom pa si je "zaledila" lice botoksom i s nekoliko zahvata zatezanja kože vrata. Danas frapira mršavošću, a od slatkih obraza iz prošlosti ništa nije ostalo. Isto se dogodilo i oskarovki Nicole Kidman, koja je odbila dostojanstveno ostarjeti te danas izaziva čuđenje uglačanim licem bez bora koje se jedva pokreče. 

Tu je, naravno, i legendarni kralj popa Michael Jackson, koji je od crnca postao bijelac i potpuno promijenio sva svoja fizička obilježja. Iako je tvrdio da je obolio od kožne bolesti koja mu je promijenila put, toj teoriji danas doista malo tko vjeruje. Michael si je operirao nos, jagodične kosti, vilicu, zategao kožu, a odbijao je nositi čak i svoju prirodno kovrčavu kosu, već je obožavao svoju nestvarno ravnu i crnu frizuru do ramena. 

Na listi slavnih žrtava nevještih kirurga našla se i osnivačica dizajnerskog carstva Donatella Versace. Slavna Talijanka plave duge kose javnosti se na početku karijere pokazala u svom prirodno ljepuškastom stanju, no s godinama je drastično smršavjela i podvrgla se seriji estetskih zahvata, od povećanja usana do botoksa. Danas Donatella slovi za jednu od najvažnijih osoba svijeta mode, no njezino lice često šokira, a mnogi smatraju da je ona prvoklasni primjer osobe koja nije imala mjere s operacijama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love from #Shanghai!! 💋

Objavu dijeli Donatella Versace (@donatella_versace)

I za kraj, tu je i Lara Flynn Boyle, glumica iz kulte serije "Twin Peaks" koju bi danas samo najveći obožavatelji mogli prepoznati na ulici. Teško je ustvrditi što sve Lara nije operirala, no jedno je sigurno - posljedice operacija više su nego očite. Lice joj izgleda upaljeno i podbuhlo. 

Ovakvih tužnih primjera u Hollywoodu ima mnogo, a neki od poznatijih slučajeva su i oni Katie Price i Joan Rivers, no nadamo se da će se s novom generacijom zvijezda trend odlazaka pod nož barem malo smanjiti, kao i da će imperativ vječne mladosti biti nadvladan onime o zdravom životu i brizi o sebi. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene