Nakon dugo vremena

FOTO Sjećate se njih? Buffy i Angel pozirali zajedno

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sarah Michelle Gellar i David Boreanaz pozirali su zajedno na setu serije 'Bones'.

Prije Edwarda i Belle postojali su Buffy i Angel, a njihovu ljubav pratili su milijuni obožavatelja u seriji 'Buffy - ubojica vampira'.

Pogledaj i ovo Glumci serije ''Buffy, ubojica vampira'' - 1 neki su krenuli krivim putem Prošlo je 25 godina otkad je prvi put prikazana "Buffy, ubojica vampira", gdje je glumačka ekipa koja je tada zaludjela svijet?

Seksi čudovišta kojima ne možemo odoljeti!

Nakon dugo vremena, Sarah Michelle Gellar i David Boreanaz pokazali su kako i dalje postoji kemije među njima. 36-godišnja glumica posjetila je 44-godišnjeg glumca na setu njegove serije 'Bones'.

Slavna je glumica na svom Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s Boreanazom i Emily Deschanel. No, u posljednje vrijeme glumica posjećuje svoje bivše kolege pa se tako fotografirala i s kolegama Sethom Greenom i Michelle Trachtenberg.

Serija 'Buffy-ubojica vampira' prikazivala se 7 godina, a Sarah je otkrila kako je voljela glumiti u toj seriji jer su čudovišta koja proganjaju Buffy metafora za 'čudovišta' koja nas proganjaju u stvarnom životu, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene