Njegov najveći oslonac

Siniša Mihajlović bio je 26 godina u braku s lijepom Talijankom u koju se zaljubio na prvi pogled, a zajedno su dobili petero djece

Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 1 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 2 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 3 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 4 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 5 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 6 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 7 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 8 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 9 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 10 +9 Siniša Mihajlović sa suprugom Ariannom - 11 Galerija

Siniša Mihajlović iza sebe je ostavo suprugu Ariannu i njihovo petero djece te još jednog izvanbračnog sina.

Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini života nakon duge borbe s leukemijom.

Iza sebe je ostavio suprugu Ariannu i šestero djece, a njegova obitelj objavila je tužnu vijest.

"Njegova supruga Arianna, s djecom i obitelji u tuzi priopćavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredni profesionalac, dostupan i dobar prema svima hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se liječnicima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, s ljubavlju i poštovanjem. Siniša će uvijek ostati s nama, živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio", stoji u priopćenju.

Sinišina udovica Arianna u Italiji je poznato televizijsko lice. Upoznali su se u jednom restoranu, a on je svojevremeno izjavio kako je, kada ju je prvi put vidio, pomislio da će im djeca biti lijepa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Vjenčali su se 1996. godine u rimskoj općini Campigodlio, a zatim i 2005. u samostanu u Sremskim Karlovcima. U braku su proveli 26 godine i dobili su petero djece, dvije kćeri i trojicu sinova, a on je dobio još jednog sina s Talijankom s kojom je bio prije braka.

Njegova kći Viktorija 2019. godine napisala je knjigu "Siniša, moj otac", u kojoj je opisala i teške obiteljske trenutke nakon što je Siniša dobio dijagnozu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija Mihajlović 🌪 (@vickymiha)

Srpski trener s opakom bolesti borio se od 2019. godine, a otkrio ju je slučajno. Mihajlović je osjetio bol u aduktoru koju je pripisivao igranju padela, ali liječnici u Bologni su inzistirali na daljnjim pretragama.

Rođen je 1969. godine u Vukovaru, a profesionalnu nogometnu karijeru započeo je u Vojvodini. Među ostalim je igrao za Crvenu zvezdu, Romu, Lazio i Inter, a vodio je nekolicinu talijanskih klubova, poput Bologne, Catanie, Fiorentine, Milana, Sampdorije i Torina te srpsku nogometnu reprezentaciju.
Nogometni svijet s tugom se oprašta od njega na društvenim mrežama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 1 +4 Mila Horvat - 2 Celebrity Mila Horvat provodi se u Katru u društvu nepoznatog muškarca, je li to misteriozni Španjolac s kojim je godinama u vezi?

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira sa sinovima Shakira sa sinovima Gerard Pique i Clara Chia Marti - 1 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 +14 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 Celebrity Pique odveo mlađahnu djevojku na romantično putovanje i upoznao je s obitelji, a Shakira je za to vrijeme snimljena s njihovim sinovima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene