Zvali je kraljicom skandala

Prije par mjeseci raskinula je već treće zaruke, a sad ponosno pokazuje novog dečka, ali i neke svoje sitne nesavršenosti

Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) getty images 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) +7 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Sienna Miller sve češće se druži i u javnosti pojavljuje s Archiejem Keswickom s kojim je navodno povezuje i nešto više od običnog prijateljsrva i to nakon što je prije devet mjeseci raskinula zaruke s Lucasom Zwirnerom.

Prije par mjeseci prekinula je treće zaruke, a sad ponosno pokazuje novog dečka, ali i neke svoje sitne nesavršenosti

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Profimedia) Ne smetaju im pogledi Još jedna glumica koja voli mlađe: 37-godišnja ljepotica pažnju plijenila u društvu novog dečka

Američka glumica Sienna Miller bila je dobrog raspoloženja kada su je snimili paparazzi u opuštenom izlasku s Archiejem Keswickom za kojeg se sve glasnije šuška da joj je novi dečko, nakon što je prije 9 mjeseci raskinula zaruke. Plavokosa je glumica za tu prigodu odijenula jednostavnu bijelu košulju i vruće traper hlačice u kojima je otkrila i malo celulita na nogama i pokazala da ne mari za takve sitne nesavršenosti. 

39-godišnja Sienna i njezin treći zaručnik po redu, Lucas Zwirner, inače mlađi od nje devet godina, prekinuli su u rujnu 2020. nakon što ju je on zaprosio nakon godinu dana veze. Prema pisanju Page Sixa da je Sienna bila ta koja je odlučila da je kraj, ali točan razlog tome zasad nije otkriven, a glasnogovornici bivših zaručnika nisu se još oglasili.

Prije Lucasa, glumica je bila zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

U intervjuu koji je prije nekoliko godina dala za Harper's Bazaar Sienna je progovorila o odnosu s Tomom s kojim je prekinula davnih dana.

"Još uvijek se volimo. Ne živimo zajedno stalno, ali provodimo puno vremena zajedno, idemo na odmore jer za našu je kćer sjajno da ima dvoje roditelja koji se vole i prijatelji su. On mi je definitivno najbolji prijatelj na cijelom svijetu", izjavila je tada Sienna.

No ipak, njezina najpoznatija veza bila je s markantnim kolegom Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta. Oprostila mu je čak bila i prevaru s dadiljom za koju je saznala iz medija, a ispalo je da je ona u to vrijeme njemu iza leđa mutila s Danielom Craigom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene