procurile fotke

Godinama su prekidali i mirili se dok su u javnost izlazili ružni detalji njihove veze, a sada su dobili prinovu!

Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Glumci Shia LaBeouf i Mia Goth dobili su prvo zajedničko dijete, a vijest su otkrili paparazzi koji su ih uhvatili u šetnji prije nekoliko dana.

Američka glumica Mia Goth i njezin kolega Shia LaBeouf dobili su prvo dijete, javljaju američki mediji. Glumački par uhvaćen je u šetnji s novorođenim djetetom, a fotografije para možete pogledati OVDJE.

Pogledaj i ovo Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Vratili i prstenje! Ne odvajaju se: Zločesti dečko Hollywooda snimljen kako ljubi bivšu suprugu dvije godine nakon razvoda

Njezina trudnoća bila je obavijena velom tajne, a ništa drugačije nije ni sada. Vijest o rođenju djeteta nisu ni potvrdili te se još ne zna jesu li dobili kćer ili sina, niti kako se beba zove. Svjetski mediji su vijest prenijeli početkom veljače ove godine, a par iza kojeg je turbulentna povijest ništa o tome nije komentirao.

Mia i osam godina stariji Shia upoznali su se 2012. godine na snimanju kontroverznog filma "Nimfomanka", gdje su se zaljubili snimajući scene seksa i započeli vezu. No ruže im nisu dugo cvjetale i njegovo problematično ponašanje dolazilo je sve više do izražaja, isto kao i ovisnost o alkoholu i drogama.

U lipnju 2015. godine u Entertainment Tonightu objavljen je video u kojem glumac jasno govori kako bi najradije ubio djevojku Miju, i to pred stanovnicima jednog njemačkog grada koje je sreo u šetnji, nakon što se s Mijom žestoko posvađao. No godinu dana kasnije vjenčali su se u Las Vegasu, što je on potvrdio u showu Ellen DeGeneres, iako prema zakonu države Nevade, njihov brak navodno nije bio legalno sklopljen.

2018. godine, par je odustao od braka i objavio službenu vijest da razvode.

Nakon toga mirili su se i prekidali više puta tijekom godina, a Shia je u međuvremenu bio u vezi s glazbenicom FKA Twigs i glumicom Maid Margaret Qualley.

FKA Twigs ga je nakon prekida tužila za seksualno zlostavljanje, napad i nanošenje emocionalne boli, a Margaret je za Harper's Bazaar izjavila kako vjeruje u njezine optužbe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene