Do toga je došlo?

Igor moli Severinu da ostane s njim, ona je donijela konačnu odluku i čini se da se neće predomisliti?

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Mediji u Srbiji prenose kako se Severina želi na sudu službeno razvesti od Igora Kojića.

Mediji iz susjedne nam Srbije pišu kako je Severina odlučila i službeno se razvesti od supruga Igora Kojića, te da želi cijelu priču okončati na sudu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Kurir piše da je već kontaktirala svog odvjetnika kako bi dovela cijelu priču kraju, a uz to navode i kako supružnici ne uspijevaju izgladiti narušene odnose, tek ponekad komuniciraju putem telefona.

Igor ju tako navodno moli da ostane s njim i razmisli još o razvodu, ali čini se da je Severina donijela odluku i teško će ju nešto promijeniti. Navodno je Igor prije mjesec dana želio doputovati k njoj u Zagreb kako bi razgovarali ali ona je to odbila.

Izvori srpskog tabloida tvrde kako u njihovu braku zapravo ne postoji samo jedan problem već više njih, no zasigurno je jedan od najvećih svađa do koje je došlo za vrijeme karantene zbog koronavirusa u Beogradu. I to svađa između njih dvoje, ali i Severine i Igorovih roditelja, Dragana i Olje Kojić.

A dok mediji pišu o krizi među slavnim supružnicima, Severina na društvenim mrežama pokazuje isklesano tijelo u 49. godini i objavljuje fotografije iz Splita u kojem boravi već neko vrijeme i druži se s prijateljicama i obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene