Odlično se zabavlja

Severina se zaputila na odmor izvan Hrvatske, evo koju je popularnu lokaciju odabrala i u čijem to, njoj posebnom, društvu uživa!

Severina - 6 Severina - 6 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 7 Severina - 1 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 6 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 5 Severina i cimerica Frančeska Beroš - 1 Severina - 2 +22 Severina - 1 Galerija

Severina se nakon odrađenih koncerata u Hrvatskoj odlučila na odmor, a za ljetovanje je odabrala popularnu lokaciju Saint-Tropez, evo kako tamo uživa.

Naša pjevačica Severina odradila je ljetne koncerte u Hrvatskoj te otputovala na odmor u stranu državu. Lokacija koju je odabrala vrlo je popularna, a na svom Instagramu već je pokazala kako se zabavlja u Saint-Tropezu na jugu Francuske.

Severina je u jednom beach-baru ručala u ružičastoj dugoj haljini s volančićima, a pokazala je kako je tamo jela sočnu tortu s jagodama i dagnje. Na fotografijama i videozapisima vidi se da je uživala u nastupu jednog gitarista i nazdravljala s prijateljicama Sonjom Dvornik, Vedranom Vasić i Anteom Šimac. Svim svojim fotografijama dala je i zanimljive opise.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Prije ovog odmora i ljetnih nastupa Severina je ljetovala na Mikonosu, odakle je također redovno svoje pratitelje častila fotografijama u kupaćim kostimima i figurom koja ostavlja bez daha.

Severinine fotografije njezine pratitelje uvijek ostave u čudu i nitko ne može vjerovati da pjevačica ima tako fantastično tijelo s 51 godinom. A da ima gomilu obožavatelja, dokaz nisu samo komentari na njezine fotografije na društvenim mrežama već i tisuće ljudi koje dolaze na njezine koncerte i od kojih dobiva razne komplimente iz publike.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley Jason Priestley Jason i Naomi Priestley Jason Priestley +8 Jason Priestley Nekad i sad U 90-ima su za njim uzdisale tinejdžerice diljem svijeta, privlačio je pozornost i svojim burnim životom, a evo kako izgleda danas!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko Jelena Leko Jelena Leko Jelena Leko +20 Jelena Leko - 2 Celebrity Atraktivna sestra bivšeg Vatrenog rodila je prvo dijete, bebi je dala i baš posebno ime!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene