tuga i nevjerica

Severinu pogodila vijest o smrti Mislava Bage, oprostila se od njega nizom zajedničkih uspomena: "Voljeni..."

Mislav Bago i Severina - 3 Mislav Bago i Severina - 3 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Bago i Severina - 2 Mislav Bago i Severina - 1 Mislav Bago i Severina - 4 Mislav Bago na proslavi Severinina 50. rođendana Mislav Bago na proslavi Severinina 50. rođendana Mislav Bago Mislav Bago Mislav Bago +0 Mislav Bago i Severina - 3 Galerija

Severina Vučković se na društvenim mrežama oprostila od Mislava Bage koji je iznenada preminuo u 49. godini.

Iznenadna smrt Mislava Bage u 49. godini zatekla je hrvatsku javnost i od njega se s nevjericom opraštaju brojni kolege novinari, političari i drugi poznati Hrvati.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Jedna od njih je i pjevačica Severina Vučković koja je s Bagom bila bliska prijateljica, a posljednji pozdrav uputila mu je na svojim društvenim mrežama.

"Voljeni Mislav Bago", napisala je na Insatgramu uz niz njihovih zajedničkih uspomena, među kojima je i fotografija s njezine nedavne proslave 50. rođendana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ne može čovjeku više pod srce", komentirao je Tarik Filipović, dok je Nevena Rendeli reagirala rasplakanim emotikonima, a nanizale su se brojne poruke sućuti.

Od Bage su se na svojim društvenim mrežama oprostili i Jadranka Kosor, Anka Mrak Taritaš, Davor Bernardić, Dalija Orešković, Mirela Holy te brojni drugi koji su ga cijenili kao novinara, ali i čovjeka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Štimac - 7 Slavko Štimac - 3 Slavko Štimac - 1 Željko Malčić, Slavko Štimac, Gordana Inkert +2 Slavko Štimac - 6 Nekad i sad Bio je najveća dječja zvijezda ovih prostora, a sada je rijetkim pojavljivanjem sve vratio u djetinjstvo!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene