uvijek uz nju!

Severina pozirala poput svjetskih diva, a svi su primijetili i poseban detalj koji je posvetila sinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila svoju fotografiju u glamuroznom ljetnom izdanju i s torbom koja na sebi ima prvo slovo imena njezina sina.

Pjevačica Severina Kojić (49) ne odriče se glamura ni preko ljeta, što je potvrdila i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira poput svjetskih diva u elegantnom bijelom kompletu koji otkriva trbuh i s golemim šeširom na glavi, a jednim je detaljem sve raznježila.

Severina je na njega ukazala i u opisu svoje objave, a radi se o prvim slovima njezina i sinovog imena između kojih stoji srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Detalj koji je posvetila sinu nije promakao njezinim pratiteljima koji nisu propustili prokomentirati i njezin izgled na fotki.

"Prelijepa moja", "Veoma si elegantna", "Prekrasna dama u bijelom", "Pozdrav ljepotice", redali su se komplimenti ispod fotke za koju je i u sat vremena od objave skupila preko 10 tisuća lajkova.

Severina se proteklog vikenda na svojem Instagramu javila s Ibize, odakle je također počastila obožavatelje glamuroznim, ali i izazovnim izdanjima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene