Uvijek u toku

Severina uputila podršku Bidenu, a za to je smislila savršen način koji sigurno neće proći nezamijećeno

Severina - 2 Severina - 2 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u badiću s uzorkom američke zastave i jasno dala do znanja što misli o novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu.

Danas će oči cijelog svijeta biti uperene prema Washingtonu, gdje će novoizabrani američki predsjednik Joe Biden prisegnuti na svečanoj inauguraciji. U tome je svoju inspiraciju pronašla i Severina te se prisjetila jednog od svojih ljetnih izdanja i novom predsjedniku poslala svoju podršku.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s uzorkom američke zastave koji joj pristaje kao saliven i u kojem je dekolte u prvom planu. Na fotografiji je tagirala Joea Bidena, a uz nju stavila emotikon Kipa slobode.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Najljepša si", "Ljepota", "La bomba", "Volio bih plivati sa Severinom", "Predivna si, ljepotice", "Ovo je vrh", komplimenti su njezinih obožavatelja.

Severina se ovih dana prisjetila i svog odmora na Maldivima i objavila na Instagramu nekoliko fotografija s rajskog otoka na kojem je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom prije tri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene