Linija vrhunska!

Nakon što je muža Igora otpratila s Instagrama, Seve objavila fotku u badiću koji obara s nogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sa svojim obožavateljima podijelila nekoliko fotografija u badiću koji je istaknuo njezinu zavidnu liniju.

Severina je na Instagramu svojom najnovijom fotografijom uljepšala ovaj ljetni dan svojim brojnim obožavateljima, a riječ je o izdanju u kojem je i više nego spremna za plažu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Naime, 49-godišnja Severina pozirala je u ljubičastom badiću na jedno rame s crvenim remenom, a sve je začinila crvenim rajfom u kosi i trendi sunčanim naočalama. Jednodijelni uski model naglasio je njezinu vitku liniju i obline, a pratitelji je ni ovaj put nisu poštedjeli komplimenata.

"Ljubičasto-crvena i feta kruva s paštetom", napisala je Severina uz fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Savršena", "Predivna si", "Uvijek top", "Ima sedam svjetskih čuda i Severina, vauuu","Baš si lijepa", "Seve top", "Bravo Seve, pokazala si što je elegancija i vitkost", "Bomba", poručili su joj u komentarima.

Severina je ovih dana samo za Dnevnik Nove TV komentirala ročište o skrbništvu nad sinom te priznala koliko je tužna već 20 mjeseci bez sina, ali i kako vjeruje u pravdu i nada se da će sve biti u redu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Thicke i April Love Geary (Foto: AFP) Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) +0 Robin Thicke i April Love Geary (Foto: Profimedia) Celebrity Obuzdala je 18 godina starijeg preljubnika koji pazi na djecu dok ona u sićušnom bikiniju pokazuje bujnu pozadinu na plaži

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene