Dobro nasmijala sve

Seve uz novu vruću fotku u badiću s američkom zastavom uputila pozdrav Trumpovima, evo što misli o Melaniji

Severina - 3 Severina - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Galerija

Nakon što je u kupaćem kostimu s uzorkom američke zastave pružila podršku novom američkom predsjedniku Joeu Bidenu, Severina je na Instagramu objavila još jednu fotku u istom badiću te spomenula Melaniju Trump.

Pjevačica Severina Kojić budno prati svečanu inauguraciju novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

Nakon što mu je na svojem Instagramu pružila podršku fotografijom na kojoj nosi jednodijelni kupaći kostim s uzorkom američke zastave, objavila je još jednu fotku u istom badiću uz koju je spomenula MelanijuTrump.

"Šteta Melanije", napisala je Severina uz izazovnu fotku nakon što su bivši predsjednik i prva dama napustili Bijelu kuću i mnoge nasmijala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ma koja Melanija, ti si ljepša", "Najjača si, Seve naša", pisali su joj oduševljeni pratitelji koji su je u kratkom roku obasuli i s nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su je podržali i u tome da će im nedostajati Melanija.

Fotka koju je objavila snimljena je prije nekoliko godina, a Seve se nedavno na Instagramu prisjetila i odmora na Maldivima gdje je 2018. godine uživala sa sinom Aleksandrom te suprugom Igorom Kojićem s kojim odavno nije viđena u javnosti, zbog čega se šuška da su pred razvodom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene