Pa stvarno blista!

Seve objavila selfie zbog kojeg joj govore da u 49. godini izgleda kao djevojčica, a ona je poslala i lijepu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu objavila svoju novu fotografiju i izazvala divljenje svojih obožavatelja.

Severina je nakon dužeg vremena na Instagramu objavila novi selfie i u vrlo kratkom vremenu dobila tisuće lajkova i stotine komentara.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

48-godišnja pjevačica pozirala je u bijeloj majici s motivima cvijeća i besprijekorno našminkanog lica, što je oduševilo njezine obožavatelje koji joj se ne mogu dovoljno nadiviti.

"Život je čudo", napisala je kratko uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Prelijepa žena", "Najslađa i najljepša", "Ti si čudo", "Prekrasna naša Seve", "Predivna dama", "A ti si čudesna", "Djevojčica", "Ljepša nego ikad", dio je brojnih komplimenata koje je dobila.

Severina i njezin brak s Igorom Kojićem vruća su tema medija u regiji jer nitko ne zna što se točno s njima događa, i to otkad se ona vratila iz Beograda u Zagreba prije nekoliko mjeseci. Supružnici se navodno od tada nisu vidjeli, a javno su komunicirali tek nekoliko puta preko društvenih mreža, no zajedno se nigdje nisu pojavljivali.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene