svečano izdanje za šetnju

Severina zaustavila promet u spektakularnoj haljini s prorezom: "Kraljica stila!"

Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina, Koncert Želim život Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj u centru Zagreba pozira u svečanoj šljokičastoj haljini, a pokazala je i gole noge.

Pjevačica Severina Kojić (48) oduševila je pratitelje na Instagramu svojim svečanim izdanjem.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Neumorna je Severina otkrila da je bolesna, no ni to ju nije spriječilo da ode prijateljici na rođendan pa je objavljivala fotke sa zabave!

Iako su blagdanske proslave iza nas, Seve se sredila kao da je Nova godina i takva prošetala centrom Zagreba te je i, unatoč niskim temperaturama, hrabro pokazala gole noge.

"Paloma Nera putuje na daleke obale..." napisala je u opisu galerije citirajući svoj bezvremenski hit iz 1993. godine. Na jednoj od fotki pozirala je kao da stopira, a vjerujemo da bi u ovom outfitu lako mogla zaustaviti i čitav promet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kraljica stila! Kraljica svega!", "Prelijepa haljina i prelijepa Seve", "Savršena", pisali su joj pratitelji koje je posebno oduševila njezina šljokičasta smaragdnozelena haljina s prorezom i volanima, koju je Severina upotpunila i elegantnim bijelim cipelicama.

Fotka je u svega par sati skupila i na desetke tisuća lajkova čime je Seve samo još jednom potvrdila da ima najveći vojsku obožavatelja na ovim prostorima. 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Frano Ridjan Celebrity Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene