Poslala jasne poruke!

Što je to Seve poručila svojim modnim odabirima? Dva upečatljiva izdanja i puno znakovitih detalja!

Severina Severina Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 7 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 12 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 4 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 3 +8 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 2 Galerija

Severina je drugu godinu zaredom nastupila na posebnom izdanju koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina, a za tu je prigodu složila dvije upečatljive kombinacije.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina i ove se godine nije mogao održati uživo zbog epidemioloških okolnosti, no Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima domaćih zvijezda, među kojima je drugu godinu zaredom Severina.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Pjevačica se za ovu prigodu sredila u skladu s pjesmama koje je izvela i kojima nas je vratila u devedesete, a promijenila je čak dva upečatljiva izdanja s puno skrivenih poruka.

Prvo se na pozornici pojavila u cvjetnom sakou ispod kojeg je nosila  bijelu majicu s natpisom "90's supermodel" koju je uvukla u crvene metalik hlače. Stajling je upotpunila crvenim sandalama, dok je iza pozornice pozirala i s torbicom na kojoj piše "cijepljena".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Zatim se presvukla u sličnu, ali po mnogočemu i dosta različitu kombinaciju, ovoga puta s crnom majicom kratkih rukava s natpisom koji priziva modu iz 90-ih te metalik hlačama u presijavajućim nijansama, a na nogama je imala prozirne čizme.

Stajling je upotpunila i kožnom jaknom s njezinim omiljenim heštegom "volim što se volimo" ispisanim preko leđa, a na Instagramu se pohvalila i detaljem koji je posvetila sinu, prstenjem s prvim slovima njezina i sinova imena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

I dok su na prošlogodišnjem koncertu Želim život Severina i Petar Grašo bili jedini izvođači, ove su im se godine pridružili i Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec.

Telefonska linija kojom možete podržati plemenitu akciju i rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je cijeli prosinac, a pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene