Evo i što se nada!

Severina samo za Dnevnik Nove TV komentirala ročište o skrbništvu nad sinom: "Jako sam tužna, 20 mjeseci moje dijete je bez majke "

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Kojić Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 +0 Severina Galerija

Severina Kojić i Milan Popović pojavili su se na Županijskom sudu u Splitu, gdje se odvija ročište u kojem se odlučuje o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom.

Severina Kojić i Milan Popović jutros su odvojeno stigli na Županijski sud u Splitu, na ročište u kojem se odlučuje o skrbništvu nad njihovim zajedničkim sinom. Popović nije davao izjave, a Severina se nada da će sina viđati češće od svakog drugog vikenda i pola praznika koliko ga sada prema sudskoj odluci viđa. Evo što je izjavila samo za Dnevnik Nove TV.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Igraju se životima djece..." I ogorčena Ella Dvornik stala uz Severinu, uputila joj je snažne riječi i poslala jasnu poruku: "Ako ovo nije za ulicu, ne znam što je!"

"Jako sam tužna. 20 mjeseci moje dijete je bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu.

S njom se na sudu pojavio i njezin odvjetnik Mate Matić

"Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom vremenskom periodu", izjavio je Severinin odvjetnik Mate Matić.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 5 +0 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Celebrity Luka Modrić fotkom na Instagramu odao s kime on i supruga Vanja provode ljetni odmor u Šibeniku

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene