brzo se primio!

Severina fotkom s Rimcem zbunila obožavatelje i mnogi su se zapitali isto, a dobila je i novi nadimak!

Severina Severina Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Severina Severina - 4 Severina Severina Vučković +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Matom Rimcem kojem je pjevala na proslavi njegov tvrtke Rimac Automobili.

Pjevačica Severina zabavljala je uzvanike na velikoj proslavi hrvatske tvrtke Rimac Automobili, a tamo se fotografirala i s vlasnikom Matom Rimcem.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severina je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu i uz nju istaknula da je ponosna što je Hrvatica, a pozirala je samo u ružičastom sakou i svojim izgledom kod obožavatelja, ali i kolega izazvala nevjericu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kao djevojčica Seve moja", komentirala je pjevačica Selma Bajrami, "Koliko si ti ono napunila godina???", zapitao se još jedan pratitelj, a i mnogi drugi su komentirali da Severina ne izgleda kao da joj je 50.

Već se primio i nadimak koji si je sama dala uz video s proslave koji je ranije objavila na Instagramu.

"Neverina naša", "Samo gas, Neverina", pisali su joj u komentarima.

Seve je u spomenutom video otkrila i zanimljiv detalj iz djetinjstva.

"Bila mi je velika čast kad ste me pozvali. Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo", kazala je i zaključila: "Sljedeće nazovite Neverina po meni!"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +1 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene