Sretna maturantica

Seve darovala haljinu: 'Kad ja već nisam bila na maturalnoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinu je ova priča podsjetila na njezinu maturalnu večer kojoj ni sama nije mogla prisustvovati.

U eteru Narodnog radija u emisiji ‘Dnevni boravak’ gostovala je najveća regionalna pjevačka zvijezda Severina Vučković.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Bila je ovo odlična prilika da Severina još jednom najavi svoj veliki koncert koji će se 11.svibnja 2013. godine održati u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje 'Dobrodošao u klub' koja je oduševila sve koji su imali prilike vidjeti galazbeni spektakl u Rijeci i Beogradu.

>> Pristaje joj kao salivena: Kratka haljinica kojoj opis nije potreban!

Severina je još jednom iskoristila priliku da se zahvali svojim suradnicima Filipu i Milošu koji su napravili sjajan posao oko njenog novog albuma, ali je i s oduševljenjem pričala o Tomažu Panduru, Marku Mitanovskom, Anžeu Škrubeu i Danijelu Kolundžiji ljudima koji su turneju 'Dobrodošao u klub' učinili nezaboravnim glazbeno - scenskim spektaklom.

Severinu je Anina priča podsjetila na njezinu maturalnu večer

Kako to obično biva sa istinskim zvijezdama i Severina je u eter Narodnog radija donijela dašak glamura, ali i suze radosnice, razveselivši mladu Anu, maturanticu iz Gospića. Naime, Anini roditelji su slabijeg imovinskog stanja, pa svojoj kćeri nisu mogli omogućiti haljinu za maturalnu večer, stoga je Severina odlučila pokloniti Ani, haljinu svoje omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović te na taj način osigurala mladoj djevojci nezaboravnu maturalnu večer, koju će sigurno pamtiti cijeli život.

Severinu je ova priča podsjetila na njezinu maturalnu večer kojoj ni sama nije mogla prisustvovati jer je bila organizirana u trenutku kada je imala dogovoren svoj prvi koncert i na ovaj je način željela osigurati Ani nezaboravnu noć, kada je već ona nije imala po završetku svoga školovanja.

Suze radosnice

Osim haljine, Severina je Ani poklonila i cipele, dok je Aleksandra Dojčinović kroz eter u javljanju uživo obećala Ani haljinu po vlastitom izboru što je na oči mlade maturantice natjeralo suze radosnice. Uz ovo lijepo iznenađenje Severina je pozvala i sve svoje obožavatelje na koncert u zagrebačkoj Areni

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene