Čestitamo!

Lijepa domaća glumica udala se na bajkovitoj lokaciji, fotografije s vjenčanja objavile su njezine kolegice

Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula Instagram/Screenshot 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula Vjenčanje Semente Rajhard Sementa Rajhard i Vanja Brundula Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard Sementa Rajhard Sementa Rajhard +17 Sementa Rajhard Galerija

Sementa Rajhard i Vanja Brundela vjenčali su se u dvorcu Oršić, nakon što su 2020. ozakonili svoju vezu kod matičara.

Glumica Sementa Rajhard udala se za svojeg dugogodišnjeg partnera Vanju Brundelu, s kojim ima i trogodišnju kćer Stellu.

Par je izmijenio bračne zavjete na bajkovitoj lokaciji, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici.

Među uzvanicima su bile i Sementine kolegice Martina Stjepanović Meter, Katarina Baban i Vanda Winter, koje su na društvenim mrežama podijelile i prve fotografije s vjenčanja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanda Winter (@vandawinter148)

Sementa i građevinski poduzetnik Vanje već su krajem 2020. godine izrekli jedno drugom "da" kod matičara, u krugu najuže obitelji i bez velike pompe, a mediji su o tome doznali tek na njihovu prvu godišnjicu.

Sementa je tada za In Magazin otkrila da planiraju i crkveno vjenčanje s velikim svadbenim slavljem.

"Vjenčanje u crkvi s popratnim velikim slavljem, a veseli ju i to što će tada i Stella biti malo veća pa će na ovom vjenčanju biti uz mamu i tatu", kazala je tada glumica.

"Onda planiramo napraviti svadbu i opustiti se da sve skupa prođe. Da imamo te fotografije, jer to nije samo da mi želimo, nego i cijela naša obitelj", istaknula je.

Sementa je domaćoj publici postala najpoznatija nakon uloge u popularnoj seriji Nove TV "Stella", u kojoj je igrala naslovnu ulogu, a upravo po toj svojoj ulozi je nazvala i kćer.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Vjenčanje Ettoa i Anje Pavelić Etto sa suprugom i djetetom +11 Etto sa sinom Nekad i sad Došao je igrati za Dinamo, pa je postao hrvatski zet, no s lijepom Zagrepčankom proživio je teške obiteljske trenutke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene