Oscar 2014

Fotka zbog koje je i Twitter 'pao'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara oboren je jedan rekord, a idejna začetnica bila je Ellen DeGeneres.

Voditeljica 86. dodjele prestižne filmske nagrade Oscar, Ellen DeGeneres, odlučila je glamuroznu dodjelu učiniti još zanimljivijom. Tako je na ovogodišnjim Oscarima oboren još jedan rekord (ne, nije riječ o Meryl Streep).

Pogledaj i ovo showbuzz Inspiracija za lik VIDEO Sada napokon znamo tko je osoba iza ove slavne ljepotice?

Najbolji film je 'Dvanaest godina ropstva', a najviše Oscara dobila je 'Gravitacija'

Naime, slavna je voditeljica odlučila napraviti 'najbolji selfie ikad' te njime srušiti rekord u broju tweetova na Twitteru. Ellen se fotografirala s Meryl Streep, Julijom Roberts, Brad Pittom, Jennifer Lawrence, Kevinom Spaceyjem, Lupitom Nyong'o, Jaredom Letom i mnogim drugima, a sve zajedno uslikao ih je Bradley Cooper.

U manje od sat vremena, fotografija je imala više od milijun 'retweetova', a obožavatelji su 'poludili' od sreće pa trenutno 'selfie' ima 2,294,034 'retweetova'.

Ovo je bio samo jedan od smiješnih trenutaka poznate voditeljice.
Dok je Jennifer Lawrence trpila šale na svoj račun zbog još jednog pada na crvenom tepihu, Ellen je Jareda Leta nazvala 'najljepšim od svih', što je slavnoga glumca dobro nasmijalo.

Liza Minnelli nije bila toliko oduševljena kada joj je Ellen rekla da je mislila kako je ona muški imitator.

Od Elleninih šala nije se mogla sakriti ni June Squibb, 84-godišnja glumica nominirana za film 'Nebraska'. 'Večeras imamo i neke prve nominacije. June Squibb je nominirana za 'Nebrasku'. S 84. godine ona je najstarija nominirana,' rekla je Ellen, a onda se obratila samoj Squibb: 'Govorim svima da si nominirana za 'Nebrasku!'

Također se na meti našla i Meryl Streep, a Ellen je Akademiji poručila da je prestanu nominirati jer će Streep bankrotirati i da si više ne može priuštiti toliko haljina i šminke za Oscare.

Ellen se prisjetila i prošlogodišnjeg pada Jennifer Lawrence. 'Za sve koji ne znaju, Jennifer je osvojila Oscara prošle godine i pala tijekom dolaska na pozornicu. A pala si i večeras dok si izlazila iz auta, no to ne mora nitko znati. Ako pobijediš večeras, mislim da ćemo ti donijeti Oscara, ne želim riskirati,' rekla je voditeljica.

No, erupciju smijeha Ellen je izazvala kada je naručila pizzu za sve. Brad Pitt, Jared Leto i Martin Scorsese uzeli su svaki po komad pizze, a Ellen se potrudila da svoj komad pojede i (mršava) Angelina Jolie.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene