Nešto je zaboravila

Pjevačica sramežljivo skrivala lice dok je šetala u majici ispod koje nije nosila grudnjak

Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) +0 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Galerija

Selena Gomez snimljena je prilikom kratkog izlaska u Los Angelesu u nešto opuštenijem izdanju nego smo ju navikli vidjeti.

Poput mnogih slavnih kolega i 27-godišnja pjevačica Selena Gomez provodi svoje dane u udobnosti svoga doma zbog koronavirusa i rijetko kad izlazi, no jedan od njezinih posljednih izlazaka nije promaknuo paparazzima koji su ju snimili prilikom izlaska iz zgrade u kojoj se nalazi njezin ured.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Selena je bila u društvu prijateljice, u opuštenom izdanju, nosila je trenirku i majicu bez rukava ispod koje nije nosila grudnjak pa je možda zbog toga drugom majicom pokušala sakriti pospano lice bez trunke šminke na njemu.

Pjevačica je nedavno otkrila javnosti da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, te da je konačno otkrila uzrok svojih problema s kojima se nosila dugi niz godina.

"Nedavno sam bila u jednoj od najboljih menatlnih bolnica u SAD-u, bolnici McClean, gdje sam shvatila da patim od bipolarnog poremećaja", izjavila je Selena i dodala kako je u isto vrijeme osjetila olakšanje i paniku kada je otkrila dijagnozu.

Naime, od rane mladosti pati od depresije i napadaja panika što je bio uzrok velikog straha koji je osjećala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Početkom ove godine otkrila je kako je bila žrtva emocionalnog nasilja dok je bila u vezi s Justinom Bieberom, koja je s prekidima potrajala od 2011. i 2018. godine. Nakon njihova prekida Justin je objavio da je u vezi s manekenkom Hailey Baldwin, s kojom je danas u braku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene