Money for nothing

Čak i ako ga izbace iz showa on će i dalje ubirati milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije važno što je prekinuo s Kourtney Kardashian, a nije važno ni to hoće li ga Kris Jenner izbaciti iz showa, kako god okrene on će svoje milijune dobiti.

Scott Disick problematični sada već bivši dečko reality zvijezde Kourtney Kardashian može biti miran kada je u pitanju novac. Poznato je da Scott obožava novac i da voli život na visokoj nozi. Na žalost, većinu novca troši na partijanje, alkohol i drogu, a to je na kraju krajeva i dovelo do prekida veze s Kourt.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Pa je li moguće? A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju

 

Strahuje za njegov život - žene bi mu oprostila, ali drogu i alkohol ne

TMZ navodi kako je potvrđeno da Scott neće biti dio sljedeće sezone reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', ali postoji mogućnost da ga prikažu u nekim scenama vezanim za njegov odnos s Kourt i njihovo troje djece. 

Scott se ni malo ne mora opterećivati time hoće li ili neće biti dio showa, jer prema ugovoru, produkcija je obvezna isplaćivati mu 4 milijuna dolara godišnje, sve dok je spreman na suradnju. 

Upućeni tvrde kako će Scott sigurno surađivati s produkcijom iako se plaše u kakvom će stanju biti s obzirom na to da ga u zadnje vrijeme vrlo rijetko viđaju trijeznog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene