Oduševila izgledom

Slavna glumica na premijeri novog filma izgledala je baš kao nekad kad je bila prava seks-bomba

Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson (Foto: Getty Images) +2 Scarlett Johansson Colin Jost (Foto: Getty) Galerija

Scarlett Johansson iza sebe ima dva braka, a s Colinom Jostom je od početka 2017. godine.

Preksinoć je u Los Angelesu održana premijera filma "Avengers: Endgame".

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) "Žderačica muškaraca" Svakog se muškarca dosad riješila nakon 2 godine ljubavi: Čeka li i ovog ista sudbina?

Kako film okuplja brojne holivudske zvijezde, poput Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Roberta Downeyja Jr., Brie Larson, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow i mnogih drugih, ne čudi da je premijera izazvala veliku pozornost.

Među glavnim je zvijezdama filma i glumica Scarlett Johansson, koja je posebno zablistala. 34-godišnja glumica blistala je u seksi, svjetlucavoj haljini bez naramenica, s prorezom te otvorenim leđima na kojima joj se jasno vidjela gigatnska tetovaža ruža.

Osim toga, glumica je sinoć izgledala onako kako ju je javnost imala priliku upoznati – s nešto dužom plavom kosom s nježnim valovima, a upravo je tada mamila najviše uzdaha i muškog i ženskog roda.

Posljednjih godina Scarlett je njegovala puno kraću kosu, eksperimentirala s raznim nijansama, a neko je vrijeme bila i brineta, što joj nije stajalo niti približno dobro kao plavi uvojci. Tako mediji o glumici posljednjih dana pišu samo hvalospjeve na račun izgleda, a čini se kako joj itekako godi skladni ljubavni život s Colinom Jostom, producentom humorističnog dIjela emisije.

Podsjetimo, par je zajedno od početka 2017. godine, no glumica je Colina predstavila javnosti tek godinu dana kasnije, na premijeri filma "Avengers: Infinity War".

Glumica iza sebe ima brak s Romainom Dauriacom, a s njim je dobila i kćer Rose Dorothy. Par se vjenčao u listopadu 2014., a razišli su se već sredinom 2016. godine. Tu je i propali brak s Ryanom Reynoldsom, koji je također potrajao dvije godine.

Čini se kako se glumici ne žuri u treći, iako su njezini pogledi na premijeri sve govorili. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene