Bila su to vremena

Ma kakav je ovo povratak u prošlost! Ono kad je Saša nosio šiške, a Kedžo ''furao'' kovrčavu kosu!

Saša, Tin, Kedžo (Foto: Instagram) Saša, Tin, Kedžo (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Saša, Tin, Kedžo (Foto: Instagram) +0 Damir Kedžo (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Saša Lozar, Damir Kedžo i Tin Samardžić proslavili su se kao natjecatelji showa ''Super Nova Music Talents'', nakon čega su oformili bend, a danas imaju uspješne solokarijere.

Iako je prošlo već 15 godina otkako smo prvi put čuli pjesmu ''365 dana'' u izvedbi Saše Lozara, Damira Kedže i Tina Samardžića, i danas je svi pjevušimo, a često je možemo čuti i na našim radijskim postajama. 

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Trojac je to koji se proslavio pojavljivanjem u showu ''Super Nova Music Talents'', poslije čega su oformili bend, ali su se ubrzo odlučili krenuti svatko svojim putem i graditi solokarijere. Kako je to izgledalo kad su još sva trojica bila na okupu, prisjetio se Saša na Instagramu i izazvao oduševljenje svojih pratitelja.

 

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Saša danas ima uspješnu karijeru radijskog voditelja, kao i glazbenu, a trenutačno ga gledamo kao člana žirija u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. S njim naše natjecatelje ocjenjuje i Damir Kedžo, koji također, kad je glazba u pitanju, niže hit za hitom. A što se tiča Tina, on se povukao iz javnosti i trenutačno živi u Americi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene