Svi ga vole

I Hollywood obožava našeg kapetana: Zvijezda serije "Seks i grad" obratila se Luki Modriću na Instagramu

Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Jessica Parker (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Getty) +0 Luka Modrić (Foto: Getty) Galerija

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srca brojnih holivudskih zvijezda.

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je srca brojnih holivudskih zvijezda.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Iako su naši dečki osvojili srca ljudi diljem svijeta, čestitkama za žestoku borbu u finalu te srebrnu medalju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji pridružile su se i brojne holivudske zvijezde A-liste.

Među njima je i glumica Sarah Jessica Parker koja je domaćoj, ali i svjetskoj publici najpoznatija po ulozi spisateljice Carrie Bradshaw u megapopularnoj seriji "Seks i grad" , i koja je nakon jučerašnje utakmice na svom Instagram profilu objavila fotografiju našeg kapetana Luke Modrića koji je proglašen i najboljim igračem prvenstva.

Na fotografiji Luka pozira s prestižnom Zlatnom loptom, a Sarah je ispod fotografije kratko napisala. "Čestitke gospodo! Uživala sam upoznati vas i to sve zahvaljujući mom sinu. Obojica ste unijeli puno uzbuđenja u naš dom ovih posljednjih dana otkad traje Svjetsko prvenstvo."

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Oglasio se i glumac Russel Crowe koji je o Hrvatskoj već pisao na svom Twitter profilu nakon velike pobjede nad Engleskom. "Čestitke Francuskoj. Loša sreća, Hrvatska", napisao je u kratkom statusu. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene