PROZIRNI MATERIJAL

Zvijezda serije hvali se da ima istu haljinu kao kolegica, a fanovi to negiraju: "Ona izgleda kao za striptiz"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Hyland iz "Moderne obitelji" istaknula je kako se ona i Ariel Winter, koja joj tumači sestru, nakon 11 godina na setu serije isto oblače. Obje glumice obukle su crne haljine, no Arielina je bila puno kraća i prozirnija.

Zvijezda "Moderne obitelji" Sarah Hyland (29) oprostila se od svojih kolega sa seta u nedjelju emotivnom objavom na Instagramu. Glumica je pritom objavila fotografije s Ariel Winter (22), koja joj u komičnoj seriji tumači mlađu sestru, te s Nolanom Gouldom (21), koji je utjelovio njezina brata.

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Profimedia) Usporedili ju s kolegicom Velika promjene glumice: Nakon završetka svima poznatog projekta, pohvalila se novim imidžem

"Volim ove ljude svim svojim srcem. 11 zajedničkih godina dokaz je da ćete ti i tvoja televizijska sestra početi nositi istu odjeću, da se mogu stvoriti sestre i braća za cijeli život i zauvijek ćete se svađati oko istog profesora. Uvijek ćemo biti Dunphyjevi i imat ćemo jedni druge!, napisala je Sarah.

Iako je Hyland istaknula da Ariel i ona imaju istu haljinu, fanovi su primijetili da to baš i nije slučaj. Naime, Arielina je bila puno kraća i prozirnija, što je bio predmet dosta komentara. "Što je s haljinom Ariel Winter?", "Stilisti koji su pretvorili Ariel na setu u štrebericu zaslužuju nagradu za svoj posao", "Ariel je predivna, ali ta odjevna kombinacija više je za striptiz-klub ili iznenađenje za dečka", napisali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love these people with all my heart. 11 years together is proof you and your tv sister will start wearing the same outfit, siblings for life will be made, and you’ll forever fight over the same professor 😂 We’ll always be Dunphys and we’ll always have each other ❤️

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Većina obožavatelja "Moderne obitelji" komentirala je kako su obje glumice seksi i da će im nedostajati serija. "Teško mi je to prihvatiti", "Obožavam obitelj Dunphy", istaknuli su.

Inače, Ariel je već prepoznatljiva po svojim golišavim odjevnim kombinacijama, a otkrila je i kako je bila na smanjivanju grudi. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) +0 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Celebrity 54-godišnja glumica pokazala zavidnu figuru i otkrila tko ju fotografira u golišavim izdanjima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene