Oduševila izgledom

54-godišnja glumica pokazala zavidnu figuru i otkrila tko ju fotografira u golišavim izdanjima

Damian Hurley (Foto: Profimedia) Damian Hurley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Damian Hurley (Foto: Profimedia) +0 Elizabeth Hurley (Foto: Profimedia) Galerija

Elizabeth Hurley još od svoje 29. godine predstavlja proizvode kuće Estee Lauder, a ima i vlastitu liniju kupaćih kostima za koje je i sama model.

Elizabeth Hurley jedna je od najpopularnijih glumica i modela iz Engleske, a svojom ljepotom oduševljava brojne obožavatelje na društvenim mrežama. 54-godišnja glumica često objavljuje fotografije na svom Instagramu, a posljednjom fotografijom šokirala je svoje pratitelje time što iz dana u dan izgleda sve bolje.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Hurley još od svoje 29. godine predstavlja proizvode kuće Estee Lauder, a u međuvremenu je ostvarila zavidnu glumačku karijeru. Glumica je također i poslovna žena, a posjeduje vlastito carstvo kupaćih kostima. Sama je model u promociji kupaćih kostima, a nedavno je objavila i tko fotografira sve što ona objavljuje na svom Instagramu.

17-godišnji Damian Hurley, sin popularne glumice, tajnoviti je fotograf svih majčinih fotografija. Britanski mediji isticali su kako je mladiću vjerojatno neugodno fotografirati majku za njezinu liniju kupaćih kostima, a uočili su i njegovu sjenu na brojnim njezinim fotografijama. Fanovi su pisali da je veza Elizabeth i njezina sina jako čudna, no oni se na to ne obaziru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balmy nights 😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Glumica je poznata po svojoj vezi s glumcem Hughom Grantom, a sina ima s filmskim producentom Steveom Bingom. Nakon što je rodila 2002. godine, Elizabeth je sina nazvala Damien, a Bing je odbacio sve tvrdnje da je on otac. Ipak, DNK test dokazao je da je zaista otac glumičina djeteta.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) +3 Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Celebrity Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene