kako se uživa!

Zgodne Srpkinje uživale na luksuznom krstarenju u stilu svjetskih zvijezda, a među njima je bila i zvijezda koju u Hrvatskoj obožavaju!

Sara Jo - 6 Sara Jo - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 1 Sara Jo - 2 Sara Jo - 3 Sara Jo - 7 Sara Jo - 4 Sara Jo - 5 Sara Jo - 9 Sara Jo - 8 Sara Jo - 7 Sara Jo - 6 +20 Sara Jo - 4 Galerija

Omiljena srpska pjevačica Sara Jo tulumarila je s poznatim Srpkinjama na jahti, a dame u kupaćim kostimima zavele su sve svoje pratitelje na Instagramu.

Omiljena srpska pjevačica Sara Jo na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija i videozapisa s luksuznog krstarenja jahtom, na kojem se našla sa svojim poznatim prijateljicama.

Pogledaj i ovo Sara Jo - 1 "najljepša i gotovo" Jedna od omiljenih regionalnih pjevačica užarila je atmosferu u kratkoj blještavoj haljini s dodacima perja

Dame su u kupaćim kostimima na palubi jahte uživale u šampanjcu, glazbi i međusobnom društvu, a Sara je sve to podijelila i sa svojim pratiteljima, koji su joj slali beskrajne komplimente na fantastičnu figuru.

Sara je na palubi naslonjena pozirala u plavom dvodijelnom bikiniju, a do izražaja su došle njezine bujne grudi.

''Kakva ženaaa, strašno!'', ''Sve su zgodne, al Sara najzgodnija'', ''Ti si sinonim za ljepotu'', ''Kako da kažem 'pokidala' na engleskom?'', ''Auuuu'', samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Dame su na krstarenje doputovale avionom, a sve je organizirala poznata influencerica Dunja Jovanić, poznatija pod nazivom ''imfashionbabe'', po čemu je i samo krstarenje dobilo ime ''bebecruise''.

Ona je na svom Instagramu također podijelila videozapis cijelog putovanja, a evo i kako je to izgledalo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Među njima su bile i naše influencerice Ema Luketin i Dora Martinović.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +27 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila video talenta kojim se očito ponosi, ali reakcije nisu bile onakve kakvima se nadala: ''Kakav neugodnjak...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene