iskreno o svemu

Članica popularnih uraganki otvoreno o neizlječivoj bolesti: "Otpadala mi je kosa, nisam osjećala nikakvu radost..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vučić je prije dvije godine saznala da boluje od neizlječive bolesti, a ispričala je kako joj je to promijenilo život.

Pjevačica Sanja Vučić, koja je dio popularne srpske grupe Hurricane s kojom je nastupila i na ovogodišnjem Eurosongu, za Story je ispričala detalje borbe s neizlječivom bolešću. Prije dvije godine postavljena joj je dijagnoza Hashimotov tireoiditis, a rekla je i kako je otkrila da nešto nije u redu.

Pogledaj i ovo Sanja Vučić Prava transformacija! Omiljena Uraganka drastično promijenila svoj imidž: ''Što je ovo, vratite nam staru Sanju!''

"Shvatila sam da imam smetnje u raspoloženju. Bila sam puno depresivnija, nisam osjećala nikakvu radost. Koža mi je bila jako suha, otpadala mi je kosa, dobivala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna. Jednostavno sam primijetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i krenula sam na pretrage. Liječnici su naposljetku ustvrdili da je riječ o Hashimotovu tireoiditisu", rekla je Sanja za Story.

Istaknula je kako joj je bilo puno lakše kada je doznala što joj je, a kaže kako je postavljenje dijagnoze značilo početak njezina ozdravljenja. Uzrok bolesti vidi u stresu. "Kao osoba koja sada ima iskustvo s tom bolešću ponajprije bih savjetovala ljudima da se ne živciraju. Možda zvuči glupo, ali u današnjem svijetu ljudi moraju naći unutarnji mir", naglasila je pjevačica. Priznala je i kako joj je jako teško bilo prihvatiti činjenicu da svakodnedno mora piti tablete.

Sanja je ispričala kako joj je bolest sada pod kontrolom, a pomoglo joj je puno i to što je promijenila prehranu te fizička aktivnost. U vrijeme kada je nastupala na Eurosongu bolest je mirovala, ali je svejedno bila kronično umorna. Svima je preporučila da naprave detaljan pregled kako bi na vrijeme otkrili ako nešto nije u redu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene