18. prosinca na novoj tv!

Sanja Doležal najavila što gledatelji mogu očekivati na 16. humanitarnom koncertu Želim život: "Bit će lijepo za gledati"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 10 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 9 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 8 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 7 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 6 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 5 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 4 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 3 +4 Bliži se 16. humanitarni koncert zaklade Ana Rukavina - 2 Galerija

Sanja Doležal je u Dnevniku Nove TV najavila koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina na kojem će 18. prosinca nastupiti s Novim fosilima, a odala je i dio repertoara.

Tradicionalni 16. humanitarni koncert Želim život Zaklade Ana Rukavina ni ove se godine zbog epidemioloških okolnosti nažalost neće održati uživo pred brojnom publikom na glavnom zagrebačkom trgu, no u programu Nove TV gledatelje će 18. prosinca svakako zabavljati popularna domaća glazbena imena.

Pogledaj i ovo atmosfera na koncertu Želim život - 2 Bravo svi! Pogledajte spektakularne prizore s Trga bana Jelačića, Hrvati su još jednom pokazali da imaju veliko srce!

Jedno od njih je i legendarna grupa Novi fosili, a uoči koncerta Sanja Doležal je za Dnevnik Nove TV otkrila što gledatelji mogu očekivati.

"Puno dobrih pjesama, puno lijepih emocija, evo bit će nekoliko izvođača, svatko će izvesti po tri pjesme i uglavnom lijepo je bilo to snimati i bit će lijepo gledati", najavila je.

Sanja, koja nastupa s Novim fosilima, otkrila je i dio njihova repertoara.

"Bit će 'Za dobra stara vremena', bez te pjesme ne možemo nikuda, a slijedeće dvije neka ostanu iznenađenje", kazala je.

Komentirala je i kako joj je kao glazbenici i izvođačici proživljavati snimanje u studiju u usporedbi s koncertom na trgu.

"Na samom početku ste spomenuli one prekrasne prizore sa trga, ja se iskreno nadam da ćemo se sljedeće godine vratiti na trg jer jednostavno taj susret s toliko ljudi, s toliko publike je fenomenalan i fascinantan. Ovo u studiju je bilo lijepo iskustvo, prekrasno, zaista će koncert bit predivan, ali što prije natrag na trg", rekla je te je dodala i što joj znači biti dio ove priče.

"Pa od samog početka, ja mislim da samo jedan ili dva puta nismo bili na koncertu Želim život, puno nam znači. Milim da se cijela Hrvatska u tom trenutku sjeti Ane, sjeti njezine misije i hvala Aninoj obitelji što je uspjela tu misiju oživjeti i što ju gura i dalje. i zato bih molila da svi nazovu i na dan koncerta, ali i danas i sve do 31. prosinca broj 0600 9000 jer jednim pozivom svi mi možemo spasit živote", poručila je Sanja Doležal za Dnevnik Nove TV.

Iako se tradicionalni koncert Želim život zbog pandemije neće održati uživo, Nova TV je pripremila emisiju s glazbenim nastupima, koju ćete moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i Facebook stranici DNEVNIK.hr-a. Nastupit će Severina, Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop i Novi Fosili, a donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1.12 do 31.12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Legendarni Čombe pokazao kako uživa s kćerkicom i sve rastopio preslatkim prizorom: "Kako je tajo zaljubljen!"  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) +4 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Prije skoro 40 godina proglasili su je jednom od najljepših na svijetu, a čini se kako ova ljepotica uopće ne stari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene