Obiteljska ljubav

Tri generacije ljepotica zajedno u krevetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mirranda Kerr na Instagramu objavila fotografiju svoje majke Therese i bake Anne - njih tri zajedno su se našle u krevetu za potrebe fotografiranja.

Miranda Kerr na svom je Instagram profilu objavila svoju fotografiju u druptvu svoje majke Therese i bake Anne. Tri generadije žena zajedno u krevetu, nasmiješene i sretne - pout male djece.

Pogledaj i ovo Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Ljubav cvate Šalili su se kako on nikada ne bi osvojio takvu ženu da nije milijunaš, a oni su zaljubljeniji no ikad

Nakon što su Miranda i Orlando Bloom objavili da više nisu zajedno, poznata se australska manekenka očito oslanja na ljubav najbližih i najdražij joj žena.

Dva mjeseca nakon razvoda našla novog dečka

Poznato je da su Miranda, Theresa i Anne jako bliske i međusobna su si pomoć i podrška. Theresa je čak neko vrijeme pomagala Mirandi kao menadžerica u njezinom projektu Miranda's skincare Kora Organics. Nakon što je Theresa odustala od rada na tom projektu, krenule su glasine da Miranda i njezina majka više nisu u dobrim odnosima.

Sudeći po ovoj fotografiji, čini se da glasine nisu istinite i da je obitelj u jako dobrim odnosima. Za američke medije, Miranda je jednom prilikom izjavila da smatra svoju majku i baku jednim od najsnažnijim ženama koje poznaje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene